Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts

Nieuws

Toon alle berichten uit:
Jungle games
Geplaatst op zondag 14 april 2019
Afgelopen zaterdag vonden de jungle games plaats. In de gymzaal stonden allerlei leuke spellen voor de kinderen klaar. Met als thema de jungle. De kinderen werden in groepjes verdeeld en kregen twee minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te behalen bij ieder spel. Zo moesten ze bijvoorbeeld kokosnoten gooien, liaan slingeren, viltjes draaien, kikkers happen, klimmen als een app etc. Het was een super geslaagde middag.  De kinderen hebben hard gewerkt en zichtbaar genoten. Aan het eind werd er nog een ren je rot quiz gedaan, terwijl ondertussen  de punten werden geteld. Het was een spannende eindstand.  Uiteindelijk was groepje 2 de winnaar.  Zij mochten op de foto met een anaconda! En natuurlijk kreeg iedereen aan het eind nog een lekkere apentraktatie. We willen alle hulp graag bedanken! En zien jullie hopelijk bij de volgende activiteit van de JC

Fotoalbum

Carnaval
Geplaatst op zaterdag 2 maart 2019
Vanmorgen hebben de jongsten van onze vereniging een leuke carnavalsochtend beleefd. Ze hebben gedanst, spelletjes gespeeld en lekker op de tumbling gesprongen. Het was heel erg leuk! Kijk voor een impressie in het fotoboek. 

Fotoalbum

Grote clubactie 2018! We hebben nog een winnares.
Geplaatst op donderdag 31 januari 2019

GROTE CLUBACTIE 2018: WE HEBBEN NOG EEN WINNARES!                                                                                                                   Vorige maand hebben we de winnares Emma Leenheers (4 jaar) bekend gemaakt. Met maar liefst 36 loten. Maar we hebben nog een winnares: Elin Martin (destijds 8 jaar, inmiddels 9 jaar geworden).

Door een “inklopfout” mijnerzijds waren enkele loten van Elin niet op haar naam ingevoerd. Maar gelukkig had Elin haar aantal verkochte loten zelf bijgehouden.

Dus bij deze…..BESTE GROTE CLUBACTIE LOTENVERKOPER 2018:

ELIN MARTIN

Elin heeft de winnaarsbeker gekregen en een vrijkaartje voor 2 uren jumpen bij Jump XL in Eindhoven. Bij Jump XL zou ze gaan kijken of het leuk is om voor haar verjaardagsfeest te gaan jumpen.

Dus Elin 3x gefeliciteerd!

elin.png

Want naast jarig en winnares van de BESTE GROTE CLUBACTIE LOTENVERKOPER 2018-bokaal, is Elin onlangs ook nog Brabants Kampioen Acro geworden met haar groepje.

Dus van harte en excuses voor mijn “klopfout”.    

Met vriendelijke groeten,

Jan Verhees

Coördinator Grote Clubactie 2018.


Seniorengym
Geplaatst op zondag 27 januari 2019


Wist u dat we bij Voorwaarts ook een seniorenles hebben. Elke dinsdag van 10:00-11:00 uur in de van Vroonhovenlaan. Aanmelden voor een proefles: info@gvvoorwaarts.nl  
thumbnail_Veldhovens Weekblad, Tom 16-01-2019.jpgKlik hier om het volledige artikel te kunnen lezen. 
Voorwaarts 50 jaar 1931-1981
Geplaatst op vrijdag 4 januari 2019
Een kijkje in de geschiedenis van Voorwaarts. In de bijlage vindt u het destijds gemaakte Gouden jubileumboek.  Met namen van (kaderl)eden die anno 2019 nog steeds actief zijn binnen onze vereniging. 

Grote clubactie
Geplaatst op donderdag 20 december 2018

De Grote Clubactie


Beste lotenverkoper,

De Grote Clubactie 2018 is ten einde. Met een mooi eindresultaat: 1770 verkochte loten. Dit heeft een groot bedrag opgeleverd waarvan we onder andere een Air-Track hebben aangeschaft. Ook zal er nog aanvullend “klein materiaal” worden gekocht.

Maar we hebben ook beloofd dat wij als G.V. Voorwaarts wat prijzen zouden uitreiken aan de beste lotenverkopers. En aan deze belofte houden we ons uiteraard. Onderstaand de lijst van fanatiekelingen die 20 of meer loten hebben verkocht.

Voor hen allen is er een presentje af te halen in de kantine. De drie beste lotenverkopers zullen in hun turnles nog worden verrast met een extra prijs.

1e: Emma Leenheers, 4 jaar. 36 loten verkocht. Hoofdprijs: 2 vrijkaartjes Ballorig in Veldhoven
IMG-20181222-WA0005.jpg
2e/3e. Fenne van Oorschot (6 jaar) en Senna Bout ( 7jaar) allebei 34 loten verkocht. Prijs: Vrijkaartje voor 2 uren jumpen bij Jump XL Eindhoven.  

Met vriendelijke groet,

Coördinator Grote Clubactie 2018

Jan Verhees


Bijlagen

Sinterklaas
Geplaatst op zondag 25 november 2018
Wat fijn dat op zaterdag 24 november Sinterklaas weer een bezoek heeft gebracht aan onze mooie vereniging. Ook dit jaar hebben we laten zien wat we allemaal leren tijdens onze lessen. Sinterklaas keek weer zijn ogen uit, hij heeft genoten!
Kijk voor impressie van deze ochtend in het fotoboek. 
sinterklaas.jpg

Fotoalbum

Demonstratiedaag
Geplaatst op zaterdag 6 oktober 2018
Op zaterdag 6 oktober was de jaarlijkse peuter- en kleuter demonstratiedag. In een mooi versierde sporthal hebben alle peuters en kleuters laten zien wat ze allemaal leren op de gym. Het was een sportieve en gezellige ochtend. 
Voor een impressie kijkt u in ons fotoboek. 

Uitslagen clubkampioenschappen
Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018
Dit jaar zijn de uitslagen van de clubkampioenschappen opvraagbaar via de trainers. 

Carnaval op de gym voor alle peuters en kleuters
Geplaatst op zondag 14 januari 2018

Peuter- en kleutercarnavaldownload.jpg

zaterdag 3 februari 2018

(De reguliere ouder- en kindgym en kleuterlessen vervallen deze ochtend.)

Wie:    alle leden van de ouder- en kindgym + kleutergym

Waar: gymzaal 1 en 2 Kempen Campus

Wat:     in twee gymzalen gaan we met leeftijdsgenootjes binnen de vereniging dansen op leuke carnavalsmuziek, springen op de tumblingbaan en ons uiterste best doen met leuke spelletjes.
Hieronder kunt u zien wanneer uw zoon of dochter is ingedeeld. De ouders van de ouder- en kindgym nemen samen deel aan deze ochtend. De kleuters doen dit, zoals in de reguliere lessen, zonder ouders.

Tijd:
Ronde 1  9:00 -10:00 uur ( Binnenkomst via gymzaal 1= de 2e gymzaal, na de kantine!)

- Ouder- en kindgym woensdag Van Vroonhovenlaan  o.l.v.  Ingrid/Marijke.
- Ouder- en kindgym zaterdag Norenberg o.l.v. Marloes.
- Ouder- en kindgym zaterdag Kempen Campus o.l.v. Karin.

 Ronde 2: 10:00-11:00 uur  

(Brengen en ophalen via gymzaal 2 = de 1e gymzaal bij binnenkomst sportcomplex.)  

- Kleutergym zaterdag Norenberg o.l.v. Elly/ Carlijn.
- Kleutergym zaterdag Kempen Campus o.l.v. Bianca/Paulien.
- Kleutergym zaterdag Kempen Campus o.l.v. Karin.
-GymSwing4kids o.l.v Marleen

 Let op: het is niet toegestaan dat ouders van ronde 2 in de zaal blijven, wij zorgen ervoor dat er geen kinderen de zaal kunnen verlaten.

Uiteraard mogen de kinderen verkleed naar deze ochtend komen, maar houd wel rekening met de kledingkeuze, zodat er geen onveilige situaties ontstaan op de toestellen. Ook het verzoek om de naam van uw zoon of dochter in de gymschoenen te schrijven, i.v.m. het uitdoen van schoenen op de tumblingbaan.

 Tot ziens op zaterdag 3 februari 2018,  Alaaf!

Aansluitend aan deze ochtend willen we de turnlessen van:
10:00-11:00 uur o.l.v Bianca en Paulien
11:00-12:00 uur o.l.v Karin 

combineren en gezamenlijk een carnaval-les houden ( de reguliere les vervalt). We gaan dansen, spelletjes spelen en springen op de tumbling.  Deze les wordt gehouden van 11:00- 12:00 uur.